Yhteistyössä on voimaa!

Ylläoleva otsikko kuulostaa niin kliseiseltä, mutta se on vaan niin totta! Kunnan KKI-työryhmä (Kunnossa Kaiken Ikää) on voinut todeta tämän monesti järjestäessään erilaisia liikuntatapahtumia. Työryhmässä on edustettuna paikallisia liikunnan ja terveysalan toimijoita - niin kunnallisia kuin yksityisiäkin. Välillä työryhmässä ovat mukana olleet myös Lempäälän kunnan kulttuurikoordinaattori ja keke -työryhmän edustaja. Näin tapahtumiin on saatu kytkettyä luontevasti kulttuurin eri vuosien teemat ja kestävän kehityksen tärkeä sanoma. Yhdessä tekemällä olemme saaneet aikaan monipuolisia liikuntatapahtumia ja tempauksia jo 1990 -luvun puolivälistä lähtien. Työryhmän kokoonpano on vaihdellut vuosien saatossa, mutta aina tekemisessä on ollut vahva yhteistyön henki - me yhdessä saamme aikaan enemmän. Tämä yhdessä tekemisen henkihän on Lempäälässä vahvana eri toimialoilla.

Syksyn 2015 aikana ja nyt vuoden 2016 alkupuolella työryhmä suunnitteli ja toteutti Lempoisten uudessa, puitteiltaan aivan loistavassa liikuntahallissa ”Lähde liikkeelle - hyppää liikuntakaruselliin” koko perheelle suunnatun liikuntatapahtuman. Molemmilla kerroilla yhden päivän aikana on voinut ilmaiseksi tutustua eri liikuntamuotoihin noin 25 eri liikunnan näytetunnin aikana. Liikuntatunteja on ollut omansa sekä lapsille että aikuisille. Ensimmäisellä kerralla kävijöitä oli noin 400 eri ryhmissä, toisella kerralla noin 550 kävijää. Voi sitä lasten riemua temppuradalla tai leikkivarjoleikeissä! Punaposkisten aikuisten intoa siirtyessään kokeilemaan uusia lajeja! Palautetaulun hymynaamat, kukkaset, sydämet ja lyhyet kiitosviestit kertovat paljon tapahtuman järjestäjille. Tämmöisen päivän jälkeen yhtenä tapahtuman järjestäjänä olen kiitollisena todennut, että työlläni on ollut merkitystä - saada ihmiset liikkeelle ja nauttimaan liikunnan tuomasta hyvästä olosta.

Olen jäämässä eläkkeelle Pirkan opiston liikunta-alan koulutussuunnittelijan työstä, itseasiassa tämä kirjoitus on viimeisen työpäiväni viimeinen tehtäväni KKI-työryhmän puheenjohtajan ominaisuudessa. Lämpimät kiitokset kaikille hyville, luotettaville ja innostuneille yhteistyökumppaneille! Yhteistyössä on voimaa! Muistattehan vaalia hyvää yhteistyötä, sillä ilman sitä tapahtumat kuihtuvat!

Raili Tuominen

Seuraa meitä somessa

KiviElina

Elina Kivi @KiviElina

Osallistuimme kahdella: #Lempäälä150 ja #LempäälänIDEA TULOS: ..mukana SM-semifinalistien joukossa - Lempäälän kunta https://t.co/6qyKPtQ6IY

Twitter 8 kuukautta sitten
Lempaala150

Lempäälä150 @Lempaala150

#lempäälä150 Kiitos 150-juhlavuodesta ja hyvää uutta vuotta 2017! Lempäälä <3 Katso video: https://t.co/TKmQTaOrpK käyttäjältä @YouTube

Twitter 11 kuukautta sitten
Lempaala150

Lempäälä150 @Lempaala150

#lempäälä150 Hyvää joulua! :) Katso Lempäälän kunnan joulutervehdys: https://t.co/NJ8jni71TG https://t.co/66dNRD7sSF

Twitter 11 kuukautta sitten
Lempaala150

Lempäälä150 @Lempaala150

#lempäälä150 https://t.co/9d7n9BLBN6

Twitter 11 kuukautta sitten
LehtinenJarmo

Jarmo Lehtinen @LehtinenJarmo

Miksi on viisautta pistää nuoret keskiöön? https://t.co/MBvLbkioCR #Lempäälä #lukio #työelämä #Lempäälä150

Twitter 11 kuukautta sitten
Lempaala150

Lempäälä150 @Lempaala150

#Lempäälä150 Kiitokset ja kuvatunnelmia 13.12. Joulukonsertista: https://t.co/23OobxRAFX https://t.co/wg5KggxIWZ

Twitter 11 kuukautta sitten